NAKED är en av världens lättaste och mest välbalanserade innebandyklubbor som signifikant förbättrar din bollhantering, passning och skottprecision. Skaftets oslagbara elasticitet ökar responsen vilket ger dig ett hårdare skott.

Spela

NAKED är en unik innebandyklubba konstruerad i ett högpresterande lättviktskolfiber som genererar överlägsen spelkontroll och explosiv kraft till skottet. Skaftets lättviktskonstruktion ger en oöverträffad balans och stabilitet och maximerar kraftöverföringen till bladet.

Lättviktskolfiber

NAKED är en av världens lättaste innebandyklubbor konstruerad i ett högpresterande lättviktskolfiber som genererar överlägsen spelkontroll och explosiv kraft till skottet.

Att välja grepplinda är en fråga om förmågan att absorbera svett, behålla klibbighet samt dess hållbarhet. Alla våra grepplindor är tillverkade i absorberande mikrofiber med integrerad klibbighet för långvarig hållbarhet och maximerad spelbarhet.

D ZERO LIGHT

NAKED levereras med en vit modifierad D ZERO premium lättviktsgrepp i en mjuk och absorberande mikrofiber med integrerad klibbighet för minimal vikt och maximerad spelbarhet och prestanda. 

NAKED VIT

Senaste tillskottet i NAKED-serien är NAKED i vitt med detaljer i High gloss silver. Kan inte bli mer cleant än så!