Vi vill förändra hur innebandyklubbor utvecklas, produceras och distribueras. Vi erbjuder innebandyklubbor i högkvalitativa material som ger en unik prestanda samt distribuerar enbart på nätet direkt hem till dig.

VI VILL FÖRÄNDRA INNEBANDYMARKNADEN

Vi skapar innovativa produkter i nära samarbete med våra kunder. Vår målsättning är att leverera en unikkundupplevelse.

Vi vill i grunden förändra hur högpresterande innebandyprodukter utvecklas, produceras och framförallt distribueras. Vi erbjuder innebandyprodukter av högsta kvalitet och prestanda, enbart på nätet och direkt hem till dig. Detta gör att vi kan utveckla och producera de bästa produkterna och sälja dem till bättre priser än övriga marknaden.

Spela

TESTA KLUBBAN HEMMA

Du vet väl om att du kan köpa och testa din innebandyklubba från DEEMONZ hemma i 2 veckor?

Använd klubban så mycket du vill på både match och träning i två veckor. Är du inte nöjd så är det bara att skicka tillbaka klubban utan kostnad.

Du har alltid fri frakt och retur när du handlar på DEEMONZ.COM.

VI HAR VALT EN ANNAN VÄG

LÄGRE PRISER

Eftersom att vi enbart finns online har vi kapat led i vår värdekedja. Effekten blir att vi kan erbjuda dig som kund bättre priser för samma höga kvalitet som övrigamarknaden.

Innebandyklubbans flex mäts i mm och beskriver skaftets böjbarhet. Att välja rätt flex är en viktig förutsättning för att optimera individuell spelkänsla och maximera spelbarhet. Mjukare skaft har flex över 29, hårdare skaft har flex under 29.
PRODUKTER AV

HÖGSTA KVALITET

Våra innebandyklubbor är tillverkade i högkvalitativ 100% kolfiber vilket gör dem lätta, hållbara och enkla att spela med. Testa du med och ta din innebandy till nya nivåer!

Vi letar alltid efter potentiella partnerskap med individer och föreningar som gynnar bägge parter. Är du intresserad och har ett tydligt mål med din innebandy samt tror dig kunna bidra till ett givade samarbete så är du välkommen att fylla i formuläret.

Vi får många förfrågningar om sponsring och ambassadörskap. På DEEMONZ letar vi alltid efter potentiella partnerskap med individer och föreningar som gynnar bägge parter. Är du intresserad och har ett tydligt mål med din innebandy samt tror dig kunna bidra till ett fruktsamt samarbete så är du välkommen att fylla i vårt formulär.