Vi letar alltid efter potentiella partnerskap med individer och föreningar som gynnar bägge parter. Är du intresserad och har ett tydligt mål med din innebandy samt tror dig kunna bidra till ett givade samarbete så är du välkommen att fylla i formuläret.

ANSÖKAN OM SPONSRING ELLER AMBASSADÖRSKAP

Välkommen till DEEMONZ.COM. Vi utvecklar innebandyklubbor och tillbehör i världsklass – bara på nätet direkt hem till dig.

Läs den här informationen noga innan du fyller i formuläret då alla delar är viktiga att ta del av för att komma vidare i vår process. Vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med GDPR. Genom att fylla i detta formulär så samtycker du till vår rätt att lagra och behandla dina uppgifter. Du kan när som helst höra av dig till oss om du vill att vi tar bort dina data. Maila då på kundservice@deemonz.com för ytterligare information. Är du under 18 år så är du välkommen att fylla i formuläret men då krävs att du också fyller i en målsmans uppgifter så vi först kan kontakta hen. För vidare kontakter med dig kommer vi först säkerställa dina föräldrars samtycke. 

All form av sponsring med DEEMONZ kommer regleras genom avtal och vi kommer aldrig bara ge bort en produkt och "hoppas på det bästa". Ett bra sätt att komma vidare i vår process är att säkerställa att du redan nu öppnar upp dina sociala media-konton och systematiskt börjar visualisera din vision och dina mål med innebandyn. En tydlig idé om dina mål samt öppna konton och många inlägg med fokus på innebandy ger högre chans till sponsring i vår process. Betänk den här informationen noga innan du fyller i nedanstående formulär. 

Vi får många förfrågningar och har inte möjlighet att återkoppla till alla. Du kan vara lugn, om vi ser dig som intressant kommer vi kontakta dig.